العربی‌الجدید: ایران با زبان متناسب به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است گرینلند دولت جدید تشکیل داد سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود

۷۳۰ افسر پلیس نیویورک به کرونا مبتلا شدند

یک مقام اداره پلیس نیویورک گفت که تاکنون ۷۳۰ افسر و ۹۶ کارمند این اداره به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۷ - ۱۰ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 29
کد خبر: ۳۹۱۹۶

به گزارش رهبرد معاصر، شبکه خبری سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام اداره پلیس نیویورک گزارش داد که تاکنون ۷۳۰ افسر و ۹۶ کارمند این اداره به کرونا مبتلا شده‌اند و مجموع مبتلایان در اداره پلیس این شهر ۸۲۶ نفر شده است.

 

این مقام پلیس نیویورک گفت که ۲۹ نفر از این افراد بستری شده‌اند و حال یکی از آن‌ها وخیم است.

 

به گفته سی‌ان‌ان، اداره پلیس نیویورک با ۳۶ هزار نیرو، افزون بر مشکلاتی که با کرونا دارد، ۴ هزار و ۶۶۲ نیروی دیگر آن نیز دچار بیماری‌های دیگر هستند که در مجموع ۱۲ درصد کل نیرو‌های آن می‌شود.

 

اداره پلیس نیویورک در اقدامی نادر به افسران و کارمندان خود توصیه کرده اگربیماری‌های زمینه‌ای دارند که در صورت ابتلا به کرونا آسیب‌پذیری بیشتری دارد، اجازه کار از خانه را بگیرند.

 

این گزارش در حالی است که «بیل دی بلاسیو» شهردار نیویورک با وخیم خواندن شیوع ویروس کرونا در این مرکز تجاری جهان هشدار داده که این تازه شروع بحران است و شرایط وخیم‌تر خواهد شد.

 

دی بلاسیو هفته گذشته در مصاحبه با سی‌ان‌ان گفت: هم اکنون شهر نیویورک به کانون شیوع ویروس کرونا در آمریکا بدل گشته و تا این لحظه حدود پنج درصد از مبتلایان به این ویروس در سراسر جهان را به خود اختصاص داده است.

 

شهردار نیویورک افزود: وضعیت دراین هفته «بد» و در روز‌ها و هفته‌های بعد وخیم‌تر خواهد شد.

 

وی ادامه داد: بگذارید صادقانه این را به شهروندان نیویورکی و آمریکایی بگویم که این تازه آغاز (بحران) است و انتظار نمی‌رود این اپیدمی تا ماه آوریل و حتی ماه مه از میان برود.

 

ایالت نیویورک با بیش از ۵۹ هزار نفر مبتلا به کرونا، بیشترین آمار مبتلایان در آمریکا را به خود اختصاص داده است؛ تاکنون ۹۶۵ نفر در این ایالت جان خود را در اثر ابتلا به کووید۱۹ از دست داده‌اند./ ایرنا

ارسال نظر